Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие
ЗА СЕЛО КРАПЕЦ    НАСТАНЯВАНЕ В КРАПЕЦ    ФОТОГРАФИИ ОТ РЕГИОНА    ПТИЦИТЕ    ШАБЛА
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене    Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Разрешен ли е риболова?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Лов и риболов край Крапец
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sisi
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:39 pm    Заглавие: Разрешен ли е риболова? Отговорете с цитат

Ами определено мисля, че за тези недоразумения, които стават тук относно обстановката в Крапец и региона е на тези, които по-скоро са местни, отколкото на хората, които влизат тук с надеждата да получат актуална и точна информация. Питам за плажа, отговарят ми с подигравка, питам за хотела - пак. Има и сериозни разбира се и точната информация именно от тях. Така че за да не стават недоразумения, моля не обърквайте с жаргони и лъжи този форум. Когато ви питат какъв е плажа-напишете с 2 думи точно и ясно. А не една дето ми писа, че цял аква парк имало и колелета и джетове. Аз питах има ли нещо изобщо без да се заяждам и го попитах като информация. Имам резервация и това , че няма джет не е основание да я прекратя. Питах в хотела какъв е плажа и на каво разстояние е от хотела, но администраторката ми отговори, че не знае, тъй като не е ходила. Е грешно ли е като се пита тук?Защо някои се правят на интересни и отговарят с ирония? Възмутена съм. Ще питам и още един въпрос, но моля да ми отговорят само сериозните личности. Има ли риба в Дуранкулашкото езеро? Разрешен ли е риболова?
Върнете се в началото
YNWA-Gb
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nikoga ne sym hodil v Krapec, no tova lqto slusham samo hubavi neshta, tyj 4e sym se navil da hodq tam prez avgust. Za Durankulashkoto ezero kolegi ribari (ili ribolovci Wink ) mi kazvat, 4e ribolova bil razreshen. Za plaja - nqmam si ideq kak e. Naistina po forumite se poqvqvat dosta lumpeni, koito davat protevore4iva informaciq
Върнете се в началото
Митака със пистака
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:40 pm    Заглавие: sisi Отговорете с цитат

Сиси я ми прочети ако обичаш имената на въпросните кореняци карапчани които дават въпросната грешна информация щом е това проблема.Това да се пита не е грешно обаче не можем да не отчетем факта, че навсякаде има място за веселие.Един вид не може винаги да сме сериозни - всичко дотегва в един момент друг е въпроса, че някои хора наистина прекаляват, но това си е за тяхна сметка.Все пак сериозните са си сериозни . А и всеки нормален човек би се помайтапил поне малко с участниците във форума които пускат различни блъфове що се отнасят до грешна или измислена информация пък и в доста случаи това се прави с цел да се провери какви ще са отзивите. Предвид обстоятелствата тези резултати са неминуеми не мислите ли?Сега към въпросите:
До преди 2-3 години наличието на риба в Дуранкулашкото езеро беше твърде оскъдно, но сега не мога да кажа дали положението се е променило към по-добро.Доколкото ми е известно риболова е разрешен.Не знам обаче дали има допълнителни условия за това
Krapec RulZZZteam
Върнете се в началото
мито
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:40 pm    Заглавие: риболова около крапец Отговорете с цитат

Привет на всички. Има ли някой, който да има представа какво се лови в морето освен попчета в края на юли и дали става за подводен риболов?
Върнете се в началото
Ярослав_
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:41 pm    Заглавие: риболова Отговорете с цитат

Ми в морето май само попчета и кефал напоследък, не знам дали ще имаш късмет да бучнеш нещо на харпуна. В езерата наоколо има доста рибоци обаче, напр. наскоро видях пак един страшен сом бяха изкарали.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Лов и риболов край Крапец Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

krapets.com © 2009
Translation by: Boby Dimitrov