Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие
ЗА СЕЛО КРАПЕЦ    НАСТАНЯВАНЕ В КРАПЕЦ    ФОТОГРАФИИ ОТ РЕГИОНА    ПТИЦИТЕ    ШАБЛА
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене    Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Впечатления от хотелски к-с "Яница"

Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Настаняване - хотели и частни квартири
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lea
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юни 14, 2006 10:43 am    Заглавие: Впечатления от хотелски к-с "Яница" Отговорете с цитат

Тази година за първи път ще ходим в Крапец. Направихме си резервация за хотел "Яница". Имате ли пресни впечатления оттам? Направи ми впечатление, че в сайта има изброени доста забавления - билярд, тенис на маса, фитнес, масаж, рикши и велосипеди под наем...Така ли е или това е просто реклама? Чува ли се вечер музика от ресторанта в стаите на хотела? А храната вкусна ли е?
Благодаря на всички, които ще се включат в темата Very Happy
Върнете се в началото
krapets.com

МнениеПуснато на: Сря Юни 14, 2006 4:25 pm    Заглавие: Re: Впечатления от хотелски к-с "Яница" Отговорете с цитат

lea написа:
Тази година за първи път ще ходим в Крапец. Направихме си резервация за хотел "Яница". Имате ли пресни впечатления оттам? Направи ми впечатление, че в сайта има изброени доста забавления - билярд, тенис на маса, фитнес, масаж, рикши и велосипеди под наем...Така ли е или това е просто реклама? Чува ли се вечер музика от ресторанта в стаите на хотела? А храната вкусна ли е?
Благодаря на всички, които ще се включат в темата Very Happy

Освен това има Интернет и тенис на корт. За музиката не би трябвало да се чува понеже сега забавленията май са изнесени в ресторанта който е до морето.

И да не забравя - новият сайт на Яница е http://yanitza-hotels.com/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 20, 2006 12:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За Яница специално не знам , но мога да ти казха за Артеа - на по-ниски цени са и определено си заслузава - е, всеки според вкуса си разбира се и зависи какво разбираш под приатно изкарване - ако се кефиш на лудница и много хора не си за там. Иначе Яница изглезда добре - приатно изкарване Cool
Върнете се в началото
MEGI
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 27, 2006 7:10 am    Заглавие: Моето село Отговорете с цитат

За всички които смятат да почиват в Крапец или просто да си изкарат по един уикенд- Няма да съжалявате.
Мястото е страхотно, където и да отседнете- забавлявайте се и се наслаждавайте на все още почти девствени плажове. Няма да ги има след две три години за съжаление.
Върнете се в началото
Ели
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 4:52 pm    Заглавие: Крапец Отговорете с цитат

Трябва да ви кажа че няма да изпуснете. Аз лично обожавам Крапец и от дете изкарвам летата там. За съжаление понастоящем съм извън страната и не мога да се насладя на моя малък Рай на земята. Преди години туризма беше много добре развит и имаше лагерници й от Румъния. Радвам се че нещата отново се раздвижват и селото се съживява. Колкото до хотелите и вилите мога да кажа само че знам че Яница е много добър избор, но нямам идея за другите места. Така че избирайте. И приятно изкарване в Рая на едно детство.

ПП И все още е Рай.
Върнете се в началото
Десинка
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юли 20, 2006 3:52 pm    Заглавие: Впечатления от Яница 2006 Отговорете с цитат

Ако има някъде рай това е частичка от него. Това място е съчетание на девствена природа и същевременно всички удобства на съвременния свят. Спокойно местенце на което не може да се скучае. А що се отнася за обслужването в хотела - просто нямам думи. Всяко нещо си беше на мястото и нямаше какво да подразни човек. Собственичката на хотела г-жа Катранджиева и служителите са изключително мили, отзивчиви и гостоприемни хора, всяка прищявка на гостенин на хотела се изпълнява. Задължително при следващата си почивка бих се постарала отново да отидем в Яница.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Настаняване - хотели и частни квартири Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

krapets.com © 2009
Translation by: Boby Dimitrov