Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SSS Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:45 am Заглавие: Плаж |
|
|
Има много хубав плаж на къмпинга Дуранкулак .До него е и ресторанта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Райо Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:45 am Заглавие: Крапец |
|
|
На Тюленово и Камен Бряг плаж няма, но за сметка на това скалите са много красиви, може и да се скача от тях, стига да не е много бурно морето. Освен това около двете села са разпръснати много цистерни, бълващи минерална вода и проблема с банята отпада (това се отнася за любителите на палатки)
Иначе на Юг след Калиакра до с.Българево има чудесна мидена ферма, със прекрасно меню, което задължително трябва да се пробва! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shushka Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:46 am Заглавие: Krapetz |
|
|
Blagodaria na Iaroslav za tova, che blagodarenie na saita koito e napravil iskarahme chudno liato v Krapetz, vapreki che biahme s Detza na more |
|
Върнете се в началото |
|
 |
красивия лебед Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:46 am Заглавие: Крапец |
|
|
Крапец е чудесно място.Всяко лято съм там. Харесва ми плажа, уюта и спокойствието.Това е мястото, където човек може наистина да прекара невероятна почивка далеч от шума и навалицата в големия град. Само едно нещо ме притеснява и това е, че няма дискотека. Дори сега, когато е студено искам да съм в Крапец и да усещам полъха на морето, което толкова много обичам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
лисани Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:47 am Заглавие: Крапец |
|
|
Впечатленията ми от Крапец винаги са били невероятни. Всеки път, когато съм там черпя много положителни емоции. Всичко там има някакъв магнетизъм, с който те привлича отново да посетиш това тихо и спокойно място. Природата те кара да се чувстваш на седмото небе. Затова приканвам всички, които не са идвали на севрното черноморие да го направят и да усетят духа на това райско кътче. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hauptmann Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:48 am Заглавие: Крапец |
|
|
Ако се вярва на написаното, то това е Идеалното място за почивка - без чалга и простаци! Някой от посещавалите го би ли могъл да отговори на следните въпроси: Как се стига дотам, ако си без кола? Хотелът "Яница" работи ли през септември? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sony Cyber-shot Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:48 am Заглавие: Krapec 2006 |
|
|
Nqma kakvo da govorim Krapec e raisko kutche nqma spor!!!
Vsqko boje lqto sum tam za minimum mesec i sus vsqko lqto krapec ima vse pove4e fenove .......no napravo 4estno kazano mu lipsva reklama!!!!!
Snimkite na site-a opredeleno trqbva da se obnovqt za6toto ot tqh ne se dobiva po4ti nikakva predstava za krapets i kvo predlaga toi!!! no dobre e 4e vse pak ima ne6to ne e bez hi4!!!!
vidqh 4e nqkaf Rayo se e opitval da snima ne6to...no samo se e opital tai kato gledam , ot negovite snimki moje da se razbere samo 4e tabelite v raiona imat nujda ot boqdisvane i 4e kumpinga trqbva da se remontira !!!
imam okolo 250 snimki s perfektno ka4estvo ot krapets 2005 .......ako shefa na site-a ima interes da gi ka4i ,moje da drasne nqkoi red da se razberem!!! Snimkite si struvat opredeleno.
Ako ima fenove na windsurf ,bodyboarding ili kai surf krapets e mqstoto ot 4 godini praktikuvam bodyboard ima potencial vuv valnite osobeno avgust 2-4 metra
Rayo da znae6 4e imam edna rajdqsala tabela STOP vuv dvora na krapets ,ako si zainteresuvan ela da q snima6 nqma da sajelqvash |
|
Върнете се в началото |
|
 |
гост Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 10:01 am Заглавие: За селото и плажа |
|
|
Здравейте!
От миналата година се навивам да ида в Крапец, но все ме хваща шубе
От тази година съм горд собственик на каравана и много искам да отида в Крапец.
Моля ви да ми дадете информация за възможностите за къмпингуване!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
old rider
|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 2:13 pm Заглавие: За селото |
|
|
Дойде време да отговоря сам на себе си!!!!
Дълго рових и питах и намерих телефони на къмпинг "Космос" до Дуранкулак.
Аз самия сигурно ще отида там към 10-15.07.2006 и още нямам преки впечатления.
Та, телефоните са 0888 331368,0888 678780..
Дано да съм ви полезен, пък и пия доста бира  _________________ Не прекарвай времето си с човек, за когото не е важно да го прекарва с теб! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
лисани Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 7:31 am Заглавие: Крапец |
|
|
Време е всички да се ориентират в правилната посока - северното черноморие. Прикамвам всички да дойдат в село Крапец и да се насладят на невороятната природа и спокойствие. Място изпълнено с истински заряд и много романтика. Само тези, които веднъж са били на това райско кътче /както го наричам аз/ винаги ще искат да се върнат отново и отново. Обичам аз пенливите морски вълни, обичам в огън от страст да горя и на емоциите в Крапец да се насладя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
анонимен Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 10:41 am Заглавие: Как може да се стигне до Вама Веке? |
|
|
Здравейте!
Може ли някой да ми каже дали има някакъв транспорт от Варна или от някое друго място до Вама Веке, или единственият начин да се стигне до там е с кола? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CITRON Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 1:40 pm Заглавие: Re: Как може да се стигне до Вама Веке? |
|
|
анонимен написа: | Здравейте!
Може ли някой да ми каже дали има някакъв транспорт от Варна или от някое друго място до Вама Веке, или единственият начин да се стигне до там е с кола? |
Варна- Каварна
или Автобус - София-Каварна от Каварна автобус само три пъти на ден много рано ситрин към 6 часа и на обяд към 12,00 и вечерта към 17,00часа. ТАКА КАЗВАТ ХОРАТА. АЗ ЗА 11 ДЕНА АВТОБУС НЕ ВИДЯХ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 6:46 pm Заглавие: |
|
|
Вярно ли е, че бунгалата, които бяха до плажа /около 1.5км/ северно от Крапец са разрушени? Там бях 2 години на почивка: 1989 и 1990 и беше много яко. Имаше много станции, аз бях в тази на завод "Найден Киров" - Русе, имаше и 2 или 3 дискотеки, ресторант. Едната дискотека се казваше Диана, другата беше на самия плаж. Редовно ходех до селото да си купувам прясна акула, за първи път там съм ял от този деликатес. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Didi_Board
|
Пуснато на: Вто Май 29, 2007 5:43 pm Заглавие: |
|
|
йедини и пийни  |
|
Върнете се в началото |