Мария Попова
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 12:04 pm Заглавие: Впечатления от къща Колеви |
|
|
След като цяла година бленувах за село Крапец и в пълна възхита от всичко, което бях прочела в този форум и сайт, най-сетне започнах да правя конкретни проучвания за цени с цел да резервирам възможно най-доброто място за най-добрата цена за нашето тричленно семейство. Ентусиазмът ми спадаше все повече и повече, когато научих, че цената на нощувка в хотел Яница е 39 лв (?) НА ЧОВЕК (което прави над сто лева за тримата). Не по-различно беше и в другия “достъпен” хотел. И така, най-накрая се спряхме на къща Колеви. Направих резервация по телефона за 10 нощувки през юли. И се разбрахме с г-жа Колева да й изпратя капаро “когато ми е удобно”. Три седмици след като й се бях обадила и цял месец преди периода, в който щяхме да отседнем у нея, аз й изпратих уреченото капаро по пощата. Добре че се обадих да я известя! След дълго хъкане и мънкане тя ми каза триумфално, че вече е дала въпросното студио на други хора(?) Аз недоумявах! Г-жа Колева твърдеше, че във всички хотели (?) до две седмици от резервацията трябвало да постъпи капаро (?) – иначе резервацията се отменяла и прочие селски простотии. Сякаш коректността е нещо, което въобще пет пари не струва! И така, ние няма да отседнем в Крапец. Толкова сме ядосани, че кракът ни изобщо няма да стъпи на това място |
|
modiliani
|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 6:44 am Заглавие: за крапец |
|
|
Селцето е спокоино и има много други къщи които се дават под наем.
Вчера се върнах от там и съм доволен. Посрещах ме юлското утро. Мястото е красиво - плаж голям и спокоен - идеално за почивка. Място и за палатки има. Ние отседнахме в вила "Кристи", идеална за 8 човека. Цената е 100 лв. за цялата къща. _________________ " Винаги късно разбираме грешките, за да можем да простим за тях " |
|