Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие
ЗА СЕЛО КРАПЕЦ    НАСТАНЯВАНЕ В КРАПЕЦ    ФОТОГРАФИИ ОТ РЕГИОНА    ПТИЦИТЕ    ШАБЛА
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене    Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ако някой търси спокойствието и истинската почивка,

Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Крапец - за селото и плажа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tzonek
Гост

МнениеПуснато на: Сря Авг 23, 2006 12:06 pm    Заглавие: Ако някой търси спокойствието и истинската почивка, Отговорете с цитат

ако някой търси спокойствието и истинската почивка, трябва да посети Крапец.има какво да се види!за предпочитане е да си с кола защото наоколо има местенца, които не са за изпускане.Освен дуранкулашкото езеро, може да се посети нос Калиакра, мидената ферма в местността"Дълбока", Шабленското езеро, град Каварна(може и да уцелите някой концерт).Аз това лято първо бях на Слънчев бряг(не останах много доволен) и после с компанията се насочихме към една от най-северните точки по родното черноморие-Крапец.Истинската ни почивка бе там, край вечерните огньове, стабилната храна(барбекю) и пиенето,от което колкото и да изпиеш не се усещаSmile

Почивка на море в село Крапец
Върнете се в началото
eno
Гост

МнениеПуснато на: Сря Авг 23, 2006 7:16 pm    Заглавие: Откъде идва името Крапец Отговорете с цитат

Еми, това ми е въпроса - откъде идва името на Крапец, какво означава, има ли някаква легенда около него. Яро дали има отговор на тези въпроси?
Върнете се в началото
krapets.com

МнениеПуснато на: Чет Авг 24, 2006 11:10 am    Заглавие: Re: Откъде идва името Крапец Отговорете с цитат

eno написа:
Еми, това ми е въпроса - откъде идва името на Крапец, какво означава, има ли някаква легенда около него. Яро дали има отговор на тези въпроси?

Ами аз доколкото знам старото му име ( турско ) е било Карапча, за това и сега им викат карапчани на жителите на Крапец
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Крапец - за селото и плажа Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

krapets.com © 2009
Translation by: Boby Dimitrov