Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tzonek Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 12:06 pm Заглавие: Ако някой търси спокойствието и истинската почивка, |
|
|
ако някой търси спокойствието и истинската почивка, трябва да посети Крапец.има какво да се види!за предпочитане е да си с кола защото наоколо има местенца, които не са за изпускане.Освен дуранкулашкото езеро, може да се посети нос Калиакра, мидената ферма в местността"Дълбока", Шабленското езеро, град Каварна(може и да уцелите някой концерт).Аз това лято първо бях на Слънчев бряг(не останах много доволен) и после с компанията се насочихме към една от най-северните точки по родното черноморие-Крапец.Истинската ни почивка бе там, край вечерните огньове, стабилната храна(барбекю) и пиенето,от което колкото и да изпиеш не се усеща
Почивка на море в село Крапец |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eno Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 7:16 pm Заглавие: Откъде идва името Крапец |
|
|
Еми, това ми е въпроса - откъде идва името на Крапец, какво означава, има ли някаква легенда около него. Яро дали има отговор на тези въпроси? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krapets.com
|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 11:10 am Заглавие: Re: Откъде идва името Крапец |
|
|
eno написа: | Еми, това ми е въпроса - откъде идва името на Крапец, какво означава, има ли някаква легенда около него. Яро дали има отговор на тези въпроси? |
Ами аз доколкото знам старото му име ( турско ) е било Карапча, за това и сега им викат карапчани на жителите на Крапец |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|