Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Menthol Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:00 pm Заглавие: мисля да стигна до Крапец.. |
|
|
..но се опасявам, че морето е много студено там.
Бил съм преди години на Шабла и водата не ставаше за къпане - 15 градуса през Август!!!
Така ли е и в Крапец?
Има ли спокойни плажове със ситен пясък и заливи без течение?
А рибата сам ли ще си я приготвям или има рибен ресторант?
Изобщо как минава един почивен ден в Крапец |
|
Върнете се в началото |
|
|
Yaroslav Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:00 pm Заглавие: водата и ресторантите |
|
|
Водата наистина може да е по студена от южното черноморие, особено когато духне южния вятър. Бях там предната седмица и водата беше към 20 градуса някъде. Има и басейн в хотела с много приятна вода без много хлор.
Рибата е хубава в ресторанта към хотела, но най-добре е ако имаш условия да си я купиш от рибарите и да си я приготвиш сам. |
|
Върнете се в началото |
|
|
NIRyAN Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:01 pm Заглавие: Морето, ресторантите и живота |
|
|
Днеска сме четвъртък и макари лошото време последните дни след обяд водата не е паднала под 24C. Това че вали след обяд не пречи, сутринта и по обяд е винаги слънчево без облаци, вали към 5-6 часа и за наша радост изсъхва
Хотела е вече доста голям завършен е и втория близнак също толкова луксозен с три звезди мисля беше(има фонтан и голяма конферентна зала). Готов е и вторият басейн който е по-малък но по-екзотичен от първият, има бар, барбекю, нова беседка, въобще като цяло парка е доста уголемен. Трябва да отбележа, че по-старата част на парка също не е за подценяване, тоста интересно аранжирана с каляска и т.н..... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Yaroslav Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:02 pm Заглавие: Интернет |
|
|
Abe NirYan ti otde go pusna tozi post da ne kajesh 4e ima Internet v Krapec ??? |
|
Върнете се в началото |
|
|
NIRyAN Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:03 pm Заглавие: internet |
|
|
Хе хе няма, аз пиша от Шабла в момента, през модем незнам може и да стане в Крапец ма все пак централата е една такава.......аналогова и дърта В Шабла си има нет и то много добър LAN, моят е ISDN-a на ланките PPP, така че ако ще отсядате в Крапец можете да си проверявате пощата и от Шабла=15км |
|
Върнете се в началото |
|
|
NIRyAN Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:04 pm Заглавие: НЕТа |
|
|
Карат го с радиа, моят е през делниците до 26килобайта=208килобита а през почивните дни стига до 320 килобита. Става като цяло, има двама доставчика за сега, и 3-4зали(не знам кои са отворени) |
|
Върнете се в началото |
|
|
OutOf_MyMind Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:04 pm Заглавие: Krpaec RULLZ |
|
|
Krapec naistina e edno prekrasno mestence, no lipsvat sredstva, za ukrepvane na infrastrukturata i podobrqvane na usloviqta po-plajovete! Drugoto lo6o ne6to e, 4e lipsva i diskoteka ili drugo no6ton zavdenie kadeto da se sabirat po4iva6tite, za edno pulnocenno lqto, mislq 4e tova e neobxodimo! Bi bilo dobre da se postroi i Footbolno igri6te s trevna nastilka - usloviq za takova mislq 4e ima v blizost do xotela! Ako mestnata i ob6tinska administraciq na 6abla oburnat pove4e vnimanie na razvitito na Krapec kato kurortno seli6te, bi se polu4ilo ne6to naistina dobro! Iskam da razbera i koi e 4oveka suzdal tozi site? Imam dobri idei za razvitieto na site-a i po-dobrata mu reklama s cel prevli4ane na turisti za drugiqt sezon! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Shina Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:05 pm Заглавие: Вълшебно място |
|
|
Цялото семейство сме почитатели на хотел Яница в Крапец. Вече трета година почиваме. Ние имаме малко дете и за нац е рай там. Хоим за 7-8 дни и сме много доволни. Кухнята в ресторанта е добра. Самото село за съжаление е умряло, всяка година става по-зле, но Плажа е страхотен. Дано скоро да не дойде цивилизацията. |
|
Върнете се в началото |
|
|
нико от сф Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:05 pm Заглавие: ей ся идвам |
|
|
яко е на крапец, ма не съм свикнал да си лягам толкова рано, колкото всички в туй село :/
липсва нощен бар с музика на големия плаж, да не говорим за рибен ресторант, щото в яница и компирите са от фризера....
вече всичко се изкупува в района и се опасявам, че няма да остане почти нищо от приключенския дух до 5 години.
айде ще се видим лятото на нощен плаж, на фара или при светилището на езерния остров.,,,
за сайта - евала, малко трябва и да преведем на евро-езици.
п.с. аз интернет си имам в софия, а там изключвам и мобилката - според мене това е антитема, хи хи... |
|
Върнете се в началото |
|
|
sisi Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:06 pm Заглавие: Shabla i Krapets |
|
|
Не е вярно, че Крапец е хубав само заради "Яница". Предимствата му са много.Може да се сравнява дори с най-тузарските курорти и те са нищо пред него.Едно от най-хубавите неща в малкото морско селце е невероятния плаж. НИКЪДЕ няма такъв. Дано да не започнат да го облагородяват, защото вече и там ще настане ужас. А това, че не бил се котирал като Резово- ако ще. Ходете си на Резово. Дано да останат поне малко тихи и спокойни местенца като Крапец по нашето Черноморие. Крапец, Шабла, Топола, Русалка ,Болата-до Калиакра са плажове номер едно-чистота и липса на дивашки шумотевици. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Марияна Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:07 pm Заглавие: Издирвам една компания |
|
|
Здравейте!
Случайно открих този форум. Издирвам компания от Шабла, която беше на 8.3.06 в Балчик, р-т "Лотос". Ако някой може да ми помогне, да ми пише на mariana.varbanova@gmail.com
Благодаря предварително за съдействието |
|
Върнете се в началото |
|
|
polly Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 10:08 pm Заглавие: ''ДИВО и ДЕВСТВЕНО'' |
|
|
Сиси съгласна съм с теб, че в Крапец е страхотно това си е моето мнение и не задължавам никой със него , но ти незнам какво ''ТУЗАРСКО''си видяла в това място. Според мен може да се определи като ''ДИВО и ДЕВСТВЕНО'',но тузарско моля те. Колкото до невероятния плаж наистина е такъв , но щеше да бъде още по хубав ако всички които ходят там не си оставяха боклуците след като си тръгнат. Не става въпрос да се прави оборка, но щеше да е доста по чисто място ако всички си сложим остатъците от храни и напитки които носим в пликче и просто да ги изхвърлим в някой контейнер. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|