Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие
ЗА СЕЛО КРАПЕЦ    НАСТАНЯВАНЕ В КРАПЕЦ    ФОТОГРАФИИ ОТ РЕГИОНА    ПТИЦИТЕ    ШАБЛА
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене    Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Разкажете ми за плажа.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Настаняване - хотели и частни квартири
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ева
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 11:50 am    Заглавие: Разкажете ми за плажа. Отговорете с цитат

От сайта не можах да се ориентирам какъв е плажа и пясъка и на какво разтояние от хотела се намира.

Аз съм с две малки деца и от това, което видях, май само апартамент ни събира. Дали цената от 48 лв. е актуална за този сезон.

Другото, което би ми помгнало в избора е какви са условията за хранене - някакви ориентировъчни цени на ресторантите. Има ли избор.

Благодаря.
Върнете се в началото
Зефир
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 11:51 am    Заглавие: актуалнеи цени Яница Отговорете с цитат

Здравей! Ние ще ходим през август на Яница. И аз както и ти бях останала с впечетлението, че Яница е сравнително евтин хотел. Да ама не - двойно стая за двама възрастни + дете и закуска - 58 лв. Най-добре се обади и директно питай за апартамента.
Плажът, който е под хотела не бил хубав, но на няколко километра, стига де си с кола имало голям и хубав /май и малко мръсен/ плаж.
Върнете се в началото
@@@
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 11:51 am    Заглавие: прекалено много въпроси? Отговорете с цитат

Какво очаквате от едно малко село! Да не би да искате някой луксозен хотел, на ами за дивия плаж и за девствената природа се заплаща. Много мразя хора, които имат много претенции като искате нещо утвърдено отидете по на юг от Крапец, там хем ще е топло, хем ще ви одерат кожата и така ще сте доволни. На мен всичко тук ми харесва. Много е жалко обаче, че не ми остава време да се насладя на КРАСОТАТА на моето село. Искам си плажът, такъв какъвто беше преди да се появят тези с многото въпроси! Аз съм израснала в Крапец, и не искам нищо да се променя, искам всичко да е така като го оставя през есента, не искам като отида и да гледам разни с претенции, абе това си е моето село!
Върнете се в началото
Monika :)
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 11:52 am    Заглавие: крапец Отговорете с цитат

ами аз на хотела не съм ходила с нощувка,а само на ресторанта и времето което ми остана да разгледам обстановката около хотела Та наистина хотела си е прекрасен,градината,но плажът около хотела тцък....
както казах в лредишните си мнения от 10 години ходя там на къмпинг с нашите. повървиш ли малко ще стигнеш до най-красивият плаж по черноморието и плажът НЕ Е МРЪСЕН!!!!!!!!!толкова голяма ивица .. а какви вълни само (искам сега да съм там)нищо не мога да ти кажа за цените на хотела ... но ако все пак се ориентираш на някъде нека това да е Крапец
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Настаняване - хотели и частни квартири Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

krapets.com © 2009
Translation by: Boby Dimitrov