Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие
ЗА СЕЛО КРАПЕЦ    НАСТАНЯВАНЕ В КРАПЕЦ    ФОТОГРАФИИ ОТ РЕГИОНА    ПТИЦИТЕ    ШАБЛА
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене    Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Mestya se v Krapets

Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Продажба на къщи или земя
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Demon
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 11:53 am    Заглавие: Mestya se v Krapets Отговорете с цитат

Zdraveyte. Super web site. Pozdravi na vsi4ki ot tozi forum! Ne sam hodil lichno nikoga v Krapets no skoro shte go posetya.

S priyatelkata mi sme reshili da si kupim kashta v Krapets i shte se mestim da jiveem tam tselogodishno ako si namerim neshto podhodyashto.

Ako obache nyama nikakav nachin da se prekara internet (kakavto i da bilo v na4aloto pone) moje da se otkajem. Nyakoy ima li info kak varvyat neshtata s internet v Krapets?

Pozdravi na vsichki!
Върнете се в началото
Яро слав
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 11:54 am    Заглавие: Интернет Отговорете с цитат

ЕЕ само от един уебсайт да решите да се преместите
Интернет май все още няма пак и да има ще трябва да ви го носят в кофи сигурно
Все пак в съседна Шабла имало доста ка4ествен нет според доставчиците та ако се появи интерес може и да се направи нещо ако не тази година то догодина.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Продажба на къщи или земя Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

krapets.com © 2009
Translation by: Boby Dimitrov