Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sonashi Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 9:39 pm Заглавие: Транспорт до Крапец |
|
|
Здравейте! Дали някой може да ме информира за разписанието на автобусите по линията Варна-Шабла-Крапец и обратно?! А освен посочените вили и хотела, дават ли се квартири в селото, къмпинга функционира ли? Иначе сайта много ми харесва! Поздравления |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Трънспортьора Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 9:40 pm Заглавие: Трънспорта |
|
|
слушай ся приятелю утиаш на автогарата във варна и питаш там кфото та интересува и щи кажат кфот та интересува относно транспорта , ок ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sonashi Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 9:40 pm Заглавие: Трънспорта |
|
|
приятелю Onyx, малко ми е зор да стигна до варненската автогара, но веднага щом поправят частния ми самолет ще се възползвам от съвета, за който искрено ти благодаря. Уверявам те - сам нямаше да се сетя за този вариант |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Инспектор Гаджет Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 9:41 pm Заглавие: частните самолети |
|
|
ми приятелю Sonashi нека да та питам що питаш за транспорта от варна кат ни си от варна ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sonashi Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 9:42 pm Заглавие: транспорт |
|
|
питам "по лични причини" ... от центр. БГ до Варна транспорт колкото щеш, но оттам нататък ми е "тъмна Индия", а все пак бих желал да си направя някакъв примерен план за придвижване до прословутото село Крапец!
След като изчетох с огромен интерес всички мнения във форума смятам, че има смисъл да се провери "що за животно" е т'ва - лятна почивка в с.Крапец - и за т'ва се интересувам толко за транспорта... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 9:43 pm Заглавие: относно транспорта |
|
|
На Тоз Onyx ваобще не трябва да му се вземат постовете под внимание , на крапец е много добро,а относно транспорта , трябва да се провери на автогарата за автобуси които отиват до Шабла или наи близко Каварна ,а един път стигнеш ли до Шабла ,крапец е на 14-15 километра от там , ще трябва да се оправяш сам,или такси или нещо друго или на стоп .Можеш да трагнеш по плажа и ще стигнеш точно за 1 час но не ти го препорачвам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Iva Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 5:12 pm Заглавие: Eх! |
|
|
И на мен ми хрумнаха точно тези въпроси, но явно логичните въпроси в този форум не получават отговор (или само от администратора на сайта). Жалко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krapets.com
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|