Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие
ЗА СЕЛО КРАПЕЦ    НАСТАНЯВАНЕ В КРАПЕЦ    ФОТОГРАФИИ ОТ РЕГИОНА    ПТИЦИТЕ    ШАБЛА
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене    Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Транспорт до Крапец

Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Крапец - за селото и плажа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Sonashi
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 15, 2006 9:39 pm    Заглавие: Транспорт до Крапец Отговорете с цитат

Здравейте! Дали някой може да ме информира за разписанието на автобусите по линията Варна-Шабла-Крапец и обратно?! А освен посочените вили и хотела, дават ли се квартири в селото, къмпинга функционира ли? Иначе сайта много ми харесва! Поздравления
Върнете се в началото
Трънспортьора
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 15, 2006 9:40 pm    Заглавие: Трънспорта Отговорете с цитат

слушай ся приятелю утиаш на автогарата във варна и питаш там кфото та интересува и щи кажат кфот та интересува относно транспорта , ок ?
Върнете се в началото
Sonashi
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 15, 2006 9:40 pm    Заглавие: Трънспорта Отговорете с цитат

приятелю Onyx, малко ми е зор да стигна до варненската автогара, но веднага щом поправят частния ми самолет ще се възползвам от съвета, за който искрено ти благодаря. Уверявам те - сам нямаше да се сетя за този вариант
Върнете се в началото
Инспектор Гаджет
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 15, 2006 9:41 pm    Заглавие: частните самолети Отговорете с цитат

ми приятелю Sonashi нека да та питам що питаш за транспорта от варна кат ни си от варна ?
Върнете се в началото
Sonashi
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 15, 2006 9:42 pm    Заглавие: транспорт Отговорете с цитат

питам "по лични причини" Wink ... от центр. БГ до Варна транспорт колкото щеш, но оттам нататък ми е "тъмна Индия", а все пак бих желал да си направя някакъв примерен план за придвижване до прословутото село Крапец!
След като изчетох с огромен интерес всички мнения във форума смятам, че има смисъл да се провери "що за животно" е т'ва - лятна почивка в с.Крапец - и за т'ва се интересувам толко за транспорта...
Върнете се в началото
niki
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 15, 2006 9:43 pm    Заглавие: относно транспорта Отговорете с цитат

На Тоз Onyx ваобще не трябва да му се вземат постовете под внимание , на крапец е много добро,а относно транспорта , трябва да се провери на автогарата за автобуси които отиват до Шабла или наи близко Каварна ,а един път стигнеш ли до Шабла ,крапец е на 14-15 километра от там , ще трябва да се оправяш сам,или такси или нещо друго или на стоп .Можеш да трагнеш по плажа и ще стигнеш точно за 1 час но не ти го препорачвам.
Върнете се в началото
Iva
Гост

МнениеПуснато на: Съб Юли 08, 2006 5:12 pm    Заглавие: Eх! Отговорете с цитат

И на мен ми хрумнаха точно тези въпроси, но явно логичните въпроси в този форум не получават отговор (или само от администратора на сайта). Жалко.
Върнете се в началото
krapets.com

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 4:14 pm    Заглавие: Уикенд вариант за пътуване до Крапец Отговорете с цитат

http://www.transportbg.info/razpisanie/from:sofiya:564/to:krapec:2472/?&shd[f][calendar]=true&shd[f][from_name]=%D1%EE%F4%E8%FF&shd[f][from]=564&shd[f][to_name]=%CA%F0%E0%EF%E5%F6&shd[f][to]=2472&shd[f][date_type]=end&shd[f][date_in]=05-08-2006&shd[f][weekdays]=127
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Крапец - за селото и плажа Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

krapets.com © 2009
Translation by: Boby Dimitrov