Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие
ЗА СЕЛО КРАПЕЦ    НАСТАНЯВАНЕ В КРАПЕЦ    ФОТОГРАФИИ ОТ РЕГИОНА    ПТИЦИТЕ    ШАБЛА
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене    Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Обектът до къмпинга

Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Крапец - за селото и плажа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sisi
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:27 pm    Заглавие: Обектът до къмпинга Отговорете с цитат

Искам да попитам какъв е обекта, който се намира по пътя за къмпинга в дясно. Като какъв функционира в момента? Военен ли е ?
Върнете се в началото
Stoyko
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:29 pm    Заглавие: Spane Отговорете с цитат

Zdrasti Susu javno znesh za tozi kumping mogesh li da mi kagesh dali fonkcionira ili kakvo?Iskam da ida tam no neznam dali raboti i izobshto stava li za spane
Върнете се в началото
sisi
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:29 pm    Заглавие: Къмпинга Отговорете с цитат

В началото на лятото бях в Крапец. Това, което видях е, че е имало действащ къмпинг, но в момента всичко е затворено и дори имаше катинари. Нищо не работи, а изглежда е бил доста добър-бунгалата са големи и на страхотно място до самите дюни, има някакви остатъци от столова може би и също бар на самия плаж. Било е по моите представи нещо разкошно, защото той се намира сред дървета, на метри от плажа. Но от този сайт разбрах, че имало къмпинг в Шабла, който бил добър. Има и един до Дуранкулак, за който се говори, че откривал най-невероятната гледка към плажа. А в Крапец освен "Яница" има и вили за около 10-12 лв. на вечер.
Върнете се в началото
Stoyko
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:30 pm    Заглавие: :))) Отговорете с цитат

Mnogo blagodari za informaciata:)
Az zaminavam na 10 i mi beshe vagno da znam.Nadiavam se 4e shte mi xaresa.Ot tova koeto vigdam v saita i ot mnenieto na drugite razbiram 4e e prekrasno.Otnovo vi blagodari i veselo liato
Върнете се в началото
Яро слав
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:30 pm    Заглавие: Обекта Отговорете с цитат

Обекта щеше да бъде международен лагер, даже не знам дали нямаше да местят този от кранево там. Ама дойде демокрацията и нали ме разбирате... Сега има много мераклии да го купят ама община Шабла не дава земята, а будали да го купят без земя явно няма. Чух даже че китайци идвали да го гледат
Върнете се в началото
Валери
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:31 pm    Заглавие: Крапец и къмпинга Отговорете с цитат

Крапец е невероятно място. Спомените ми са опреди 2 години, но ще отида след седмица пак.
Един приятел ходи по северното и отсяда на къмпинга в Крапец - според мен сега работи.
Плажната ивица между къмпинга на Дуранкулак и Крапец единствено мога да я сравня с ивицата при устието на Камчия (онази е малко по-дълга), а красотата на девственото е несравнима. Дано се поукротят инвестициите щото скоро поне това което аз търся, когато ходя на море няма да може да бъде открито.

Поздрави на района, чакайте ме - скоро идвам.
Върнете се в началото
Валери
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:31 pm    Заглавие: Румънско крайбрежие Отговорете с цитат

Не знам дали някой от вас е ходил при румънците - много е яко. Те имат пет курорта преди Мангалия, които се преливат един в друг и няма граница между тях.
Ходих през 2003. Имаше една особеност - още не беше правена приватизация там. Онова, което Чаушеско е построил бе добре поддържано и само на места се достояваха някои неща. Липсата на урбанизация и застрояване придава особена балансираност и чар (нещо като Албена при нас). Проблема на Румънците е, че на население от 23 милиона души имат плажна ивица колкото от Балчик до Варна. Има два големи града - Констанца и Мангалия. Над Констанца има един луксозен курорт Мамая. Отдолу под Констанца са тези пет за които споменах, а под Мнгалия има две селца до границата с България. Мястото определено е малко и има много хора. Много е готино, когато се мисли при застрояването.
Препоръчвам на тези, които не са минавали в Румънско да отидат. Интересно е и между другото много евтино (беше тогава). Само си вземете задгранични паспорти и с 20-30 Евро можете да си направите незабравима еднодневна ескурзия.
Върнете се в началото
Денислав
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:32 pm    Заглавие: Бунгалата Отговорете с цитат

Бунгалата,които са до къмпинга са на търговищкия Винпром или нещо такова ако не се лъжа и за жалост нищо повече не мога да ви кажа.Да,жалко че не са действащи,но...
Върнете се в началото
Даниела
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 18, 2006 12:32 pm    Заглавие: крапец Отговорете с цитат

От Крапец са ми най-хубавите морски спомени. Това беше преди 3 г. и оттогава не съм ходила за съжаление. Много се радвам, че сте направили такъв хубав сайт, с толкова много снимки. Връщате ме назад в спомените. Поздравления.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Крапец - за селото и плажа Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

krapets.com © 2009
Translation by: Boby Dimitrov