Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие
ЗА СЕЛО КРАПЕЦ    НАСТАНЯВАНЕ В КРАПЕЦ    ФОТОГРАФИИ ОТ РЕГИОНА    ПТИЦИТЕ    ШАБЛА
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене    Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Някой има ли информация за бунгалата на къмпинга?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Настаняване - хотели и частни квартири
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
jelezen

МнениеПуснато на: Пон Юли 02, 2007 1:33 pm    Заглавие: Някой има ли информация за бунгалата на къмпинга? Отговорете с цитат

За последно ходих на Крапец през 2002г на къмпинга. Бяха останали няколко бунгала които се даваха под наем. Не беше много луксозно и чисто, но нали беше бунгалото на плажа и нямаше никой да ни пречи, не ни вадеше очите.
В момента звъня на телефона на къмпинга и никой не вдига, защото домакина тогава беше от АПК-то на селото и знам че ходеше сутрин за малко. Но важното е че ЗВЪНИ.
Ако някой може да ми каже има ли възможност за бунгало под наем, да драсне два реда или да даде телефон.
Другия вариант е да се изсипем с децата на палатка, но пък не знам как се плаща - кола, хора и т.н.
Благодаря предварително
П.П. Ходих там за първи път като бях на 9 и в продължение на 9 години не пропускахме. Затова държа на Крапец, носталгия
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
krapets.com

МнениеПуснато на: Вто Май 12, 2009 7:11 am    Заглавие: Бунгалата в къмпинг Крапец Отговорете с цитат

Бунгалата в къмпинга не работят въобще, мисля че им аше няколко ведомствени които си ги посещаваха и няколко на които водиха деца сирачета миналата година. Работещи са бунгалата в Къмпинг Космос Дуранкулак както и бунгала Видин (6лв на легло )в къмпинг Добруджа Шабла

Това е актуален изглед от Къмпинга
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Настаняване - хотели и частни квартири Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

krapets.com © 2009
Translation by: Boby Dimitrov