Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Бисер Гост
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 11:58 am Заглавие: вилата на Журналов |
|
|
До администратора - Привет от Враца ! Браво за сайта! Няма да се отчайваш за инвестицията! Ще успееш!)) Допада ми вилата на Журналов. Самият той какъв е като човек?
Риболовец съм. Ще се "изкефя" ли? )) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Яро слав Гост
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 11:59 am Заглавие: Крапец и Журналов |
|
|
Здрасти Врацаа !
Крапец ще ти хареса братче за риболов. Има и в морето има и в двете езера наоколо.
Колкото до Журналов той е отракан пич, създава впечатление на темерут ама е готин. Ако става въпрос за зимата обаче не знам дали има отопление в стаите които дава под наем. Разпитай го и ако не си довлоен провери при Здравко Димитров и при Шишков (вила борко) |
|
Върнете се в началото |
|
|
азиа Гост
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 12:00 pm Заглавие: хотел Яница |
|
|
Добър ден!
Много бих искала, ако някой е почивал в апартаментите на този хотел да сподели повечко информация. По-специално ме интересува какво е оборудването, има ли чаши, чинии, хладилник.
Какви забавления има в селото, а кръчмичките биват ли /ако съществуват такива/?
Ще се радвам да получа изчерпателни отговори
И още нещо: който не желае да се сблъсква с добра група ненатурални шопи, да избягва хотела след 20 август 2005 |
|
Върнете се в началото |
|
|
dimata Гост
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 12:00 pm Заглавие: xdotel janitza |
|
|
maika mi e ot krapec i si xodim vsjaka godina samo tam.njama net,ot tova ljato njama i drugi kra4mi,osven v hotela,no si zaslujava.ami uti ba4varov naprimer,dosta 4esto pose6tava prijatelja si ribar tam.a za toplata voda i toplite plajove-moje da e na sever,ama kakvo da kajat rumancite.kato na tjax im e na jug?a sega seriozno-nito vodata e tolkova studena,nito vremeto.IDETE I STE VIDITE!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
ivafire Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 18, 2006 5:44 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,може ли някой да даде малко повече инфо за къщата на Журналови? Направих резервация, но разбрах, че ще има една голяма компания настанена в двете други стаи. Не знам дали условията са удачни за повечко хора - малко се опасявам например, че няма да можем да ползваме масата на двора за вечеря, а и стаята която ни предложиха няма тераса. Ако ще трябва да си се прибирам вечер в стаята......май нещо ми минава ентусиазма...Дали ще има достатъчно топла вода....
Ако някой е бил там и сподели впечатления, ще бъда безкрайно благодарна! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|