Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Yaroslav Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:35 am Заглавие: Впечатления от Крапец |
|
|
Моля оставяйте тук своите впечатления от посещенията си в Крапец |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rujka Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:35 am Заглавие: Vpe4etlenieee |
|
|
Ta taka de na Krapec e prosto super koito ne e hodil mnogo shte zagubi ako ne poseti v nai skoro vreme vse pak 16 godini ne sum sprqla da hodq i se raadvam 4e imam ku6ta tam SUPER E! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maria Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:36 am Заглавие: krapec i YANICA |
|
|
Fantastichen plaj! Izumitelno miasto! Prekasen hotel!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sisi Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:36 am Заглавие: плажа и хотела |
|
|
Мария, моля те пиши ми повече за плажа и хотела. Тук само питам и никой не ми отговаря, а ако някой рече да ми отговори, то ще е по тинейджърски. Интересувам се на плажа наистина ли има джет и водно колело, както един ми писа/едва успях да му разгадая йероглифите/. Има ли и водни ски, сърф? От хотела получих ценоразпис за нощувките, но пиши ми евтина ли е храната?Ако искаш сподели и нещо повече. Аз вече съм направила резервация, но все пак ще ми е от полза. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Denis Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:37 am Заглавие: Plaja |
|
|
Sise,na plaja nqma nito jet nito wodno kolelo!Golqma diwotiika si e i ako misli6 4e naistina obi4a6 spokoistwieto i iska6 relax idwai!Kaji na koq data ti e rezerwacoqta moje da se zapoznaem! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sisi Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:38 am Заглавие: плажа |
|
|
А аз видях на страницата на хотел "Яница" плаж с 4 водни колела. Тогава ми пиши какво има на плажа освен дюни. Няма ли поне един спасител? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Яро Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:39 am Заглавие: Плажа |
|
|
Да внесем малко яснота. Страницата на хотела е изсмукана от пръстите. Снимките 4есто не са от крапец. Джетове ще има само ако си докарате. Това от една страна е добре де. Спасител също няма от десетина година поне. Плажа, на който вси4ки ходят ( на къмпинга ) неохрянем, ама той така или ина4е е с километри така 4е и да има спасител той ще охранява 50 м сигурно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Moni ;) Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:39 am Заглавие: крапец |
|
|
спасител имаше до преди 7-8 години ....плажът е наистина МНОООООГО голям (NO sled hotela pod nego.. ne stava): ) джетове?водни колела?акива еХтри все още няма,но без тях оприделено е по добре преди доста време имаше бар на плажа но сега са останали няколко стени от него теи че фащаи раницата и кот можеш да сложиш в нея ако искаш да видиш истинки вълни отиди на кралец,ако искаш да напълниш две торби с миди (a ne kakto po po iujnite 4asti na 4ernomorieto bez puknata mida ili neshto podobno na mida)пак отиди на Крапец |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sisi Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:40 am Заглавие: Крапец и "Яница" |
|
|
Първо искам сърдечно да благодаря на този, който поддържа този сайт/мисля, че е Ярослав/ за това, че благодарение на него стигнах до Крапец и останах изключително очарована от това място. Призовавам всички, които искат да кажат нещо за Крапец, да го направят по най-интелигентния начин-с точни и ясни фрази/ не лъжи и объркващи лафове/.Аз съм морско дете и не мога да живея без море. От няколко години живея много далеч от морето и тъгата по него е още по- голяма. Познавам и северните и южните курорти. Но в Крапец бях тази година за първи път. За мен не съществува по-хубаво място от това. В това изключително тихо и спокойно селце като оазис в края му се намира великолепен хотел с всички луксове и удобства на абсолютно достъпни цени.Прекрасно обслужване. Всяка вечер се разхождах в малкото центърче с 3 хранителни магазина и 1 кръчма и се наслаждавах на това, че липсва шума на големите курорти. Липсва чалга от заведенията. Направо приказка. Разхождах се даже из малките и тесни черни пътища вдишвайки морския въздух. Определено мисля, че това е истинска почивка. Нощно време в хотела е невероятно тихо. А плажът-приказен. Не е вярно това , което прочетох, че бил мръсен. Напротив- той е огромен/дълъг и широк/ и чист. Още първия ден направих оглед на плажната ивица и под един военен имот видях събрани доста боклуци, приготвени за извозване. Това означава, че някой чисти плажа.Но той е неохраняем. Това обаче не трябва да смущава никой. Плитко и равно е без камъни в морето. Плажът е точно 1,5 километра от хотела. Пеш около 20-30 минути по хубав асфалтиран път. Десет дни се наслаждавах на един невероятен сън.Догодина цялата отпуска от 30 дни ще прекарам на Крапец и "Яница".Много близко са Русалка, Калиакра, Бялата лагуна, Балчик. До Калиакра има един много хубав плаж. По пътя има отклонение. Много близко е и нашумелия рибен ресторант, но не зная дали мога да му изпиша името. Изобщо ако отидете в Крапец, първо ще си отпочинете истински и ще видите много красиви места. На Дуранкулашкото езеро обаче не може да се лови-и от двата входа все пишеше забранено влизането. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tutti Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:40 am Заглавие: крапец |
|
|
Крапец е прекрасно място но само за хора търсещи истинско спокойствие.Красота,прекрасни хора и интересни забележителности.Всяка година посещавам мястото От Камен бряг до Дуранкулак.Не е за всеки...Който иска джетове и дискотеки да се отправи към Бургаския регион.
Ако имате въпроси питайте!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мишо Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:41 am Заглавие: Супер |
|
|
Преди 20 години, когато бях в казармата, един съкафезник ми говореше непрекъснато за Крапец и за това, колко хубаво е там. Все се канех да отида, докато най-накрая се получи тази година. Водихме с нас приятели от Чехия. За успеха на начинанието трябва да благодаря най-напред на Ярослав, който прави и поддържа страницата (не се познаваме, но може да се видим някога ). Също да благодаря на Гошо Журналов за добрите условия и за непринудеността в контактите и във всичко! Останахме възхитени, дано спокойствието там се запази още дълго време. Просто нямам думи - вечер слушаш щурчета, а не 5 вида чалга от 5 кръчми наоколо, а сутрин те будят лястовички и петли, а не аларми, бръмчене на мотори и псувни!!! Просто нямаме думи, починахме си истински. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ynwa-gb Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:42 am Заглавие: Krapets |
|
|
Prisyedinqvam se na 100% kym izkazvaniqta na Misho, tutti i Moni ! Vsi4ko e to4no taka - tishina, red, spokojstvie ... absoluten relax! Neveroqtno mqsto! Strahoten plaj i voda, pqsy4livo dyno ... delfini, na 30-40 metra ot brega! Izkarahme strahotno i prepory4vam tova mqsto na vseki, kojto se nujdae ot pylnocenna po4ivka! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Райо Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:42 am Заглавие: Крапец |
|
|
Крапец е едно от малкото запазени места по нашето Черноморие - тихо, спокойно, чисто и истинско!
Другото лято замисляме да го посетим на два пъти - много сме доволни, ето и малко снимки от там:
http://rayo.elsys.bg/gallery/summer_05/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Очарован Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:43 am Заглавие: Крапец |
|
|
Здравейте
Първо специални поздрави на Ярослав - момчето,което е направило и подържа този чудесен сайт.Малко са сайтовете в ,които рекламата отговаря напълно на истината.За тези ,които обичат шума,кича,чалгата,пренаселените плажове с чичовци картоиграчи и бягащи по главите ви дечица,крещящи продавачи от типа -Едър печен го давам или everybody на магаре-КРАПЕЦ Е ЗАБРАНЕНО МЯСТО И СЛАВА БОГУ!!!!!!!!
От Калиакра до Резово бях ходил навсякаде не вярвах,че в България е останало местенце по Черноморието не докоснато от мутрите с тяхната чалга и строителна кОлтура в стил Мутробарок.Крапец е целунато от Бога място с мили и душевно богати хора.Истинско място за почивка,където времето е спряло и се "капсулирало" от простащината,която царува в тази държава.Ние бяхме отседнали във вила"Борко"-хубава,голяма къща с всички удобства отговаряща напълно на рекламата.Стопанинът Данчо е любезен и в услуга на почиващите по всяко време.Къщата разполага с отличен двор,басейн и черешово топче,което гърми и се чува на север до Констанца на юг до Варна.За вечерта,когато сте на масата и сте си направили салата от истински градински домати и краставици ще ви трябва ракия нея може да вземете от центъра на селото от Николинка и Пеко в хр.магазин "Бриз".Ракията е божествена и трябва да се опита и от хора, които не пият алкохол.В селото трябва да се отиде до хотел-ресторанта"Яница"Гледката от ресторанта е прекрасна.На север е къмпинга и там е плажа.Той е голям,чист и неохраняем.Няма джетове,водни колела и капанчета.Дъното е плитко.За хората с коли бихме предложили условно две екскурзии Север и Юг.На Юг отивате първо до нос Шабла.Там са Шабленското и Езерешко езера и най-източната точка на България-фара на Шабла,после по панорамния път до село Тюленово.Там на мегдана свивата в ляво и стигате до морето,след това поемате по един черен но напълно проходим път и стигате до местността"Яйлата"-тракийски некропол,праисторически пещерни жилища.Продължавате по същия път и излизате на хубавото панорамно шосе.По надолу е село Камен бряг,след7-8 км е с.Българево на ляво пътя за Калиакра-5км,навръщане между Калиакра и Българево в дясно има отбивка за местността"Болата"-Чудесен плаж охраняван има ресторант на 2км от пътя.Връщате се в с.Българево и като излезете от него на 1 км в ляво е отбивката за прочутите мидени ферми-Дълбока.Внимавайте обслужването е трагично от времето на Соц-а,клиента се гледа ,като натрапник чака се да ти вземат поръчката от 40-60 минути,а кога се сервира-"като му дойде времето"Девизът на двете заведения е -Чест е да се обещае,глупост е да се изпълни.
Дано имате късмет и търпение,аз нямах.Последната точка на тази екскурзия е Каварна-хубав град с известен кмет и с най-много рокери и метали на глава от населението.От Каварна до Крапец по пътя Е87.Всичко 110км.На Север е Дуранкулашкото езеро и един прекрасен ресторант "Златната рибка". Задължително си поръчайте рибена чорба най-добрата по цялато Черноморие.На 3км е къмпинг-Дуранкулак с хубав плаж,ресторант.На 5км е границата Вама Веке.Носете си паспортите и може да отидете до Мангалия на35км и до Костанца на 60км.Приятно прекарване. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Doni Гост
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:43 am Заглавие: Съседни плажове |
|
|
Искам да попитам има ли съседни плажове около Крапец. От снимките на Райо останах с впечатление, че има такива около Тюленово, Шабла. Има ли и на Камен бряг. От снимките на Райо има един плаж, на който се вижда барче, високи дървета до дюните и широка плажна ивица. Това не е плажа на Крапец/тъй като аз съм ходила там/. Моля ви ми отговорете къде в съседство има хубави плажове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|