Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие
ЗА СЕЛО КРАПЕЦ    НАСТАНЯВАНЕ В КРАПЕЦ    ФОТОГРАФИИ ОТ РЕГИОНА    ПТИЦИТЕ    ШАБЛА
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене    Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Впечатления от Крапец
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Крапец - за селото и плажа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SSS
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 8:45 am    Заглавие: Плаж Отговорете с цитат

Има много хубав плаж на къмпинга Дуранкулак .До него е и ресторанта.
Върнете се в началото
Райо
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 8:45 am    Заглавие: Крапец Отговорете с цитат

На Тюленово и Камен Бряг плаж няма, но за сметка на това скалите са много красиви, може и да се скача от тях, стига да не е много бурно морето. Освен това около двете села са разпръснати много цистерни, бълващи минерална вода и проблема с банята отпада (това се отнася за любителите на палатки) Smile
Иначе на Юг след Калиакра до с.Българево има чудесна мидена ферма, със прекрасно меню, което задължително трябва да се пробва!
Върнете се в началото
Shushka
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 8:46 am    Заглавие: Krapetz Отговорете с цитат

Blagodaria na Iaroslav za tova, che blagodarenie na saita koito e napravil iskarahme chudno liato v Krapetz, vapreki che biahme s Detza na more
Върнете се в началото
красивия лебед
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 8:46 am    Заглавие: Крапец Отговорете с цитат

Крапец е чудесно място.Всяко лято съм там. Харесва ми плажа, уюта и спокойствието.Това е мястото, където човек може наистина да прекара невероятна почивка далеч от шума и навалицата в големия град. Само едно нещо ме притеснява и това е, че няма дискотека. Дори сега, когато е студено искам да съм в Крапец и да усещам полъха на морето, което толкова много обичам.
Върнете се в началото
лисани
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 8:47 am    Заглавие: Крапец Отговорете с цитат

Впечатленията ми от Крапец винаги са били невероятни. Всеки път, когато съм там черпя много положителни емоции. Всичко там има някакъв магнетизъм, с който те привлича отново да посетиш това тихо и спокойно място. Природата те кара да се чувстваш на седмото небе. Затова приканвам всички, които не са идвали на севрното черноморие да го направят и да усетят духа на това райско кътче.
Върнете се в началото
Hauptmann
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 8:48 am    Заглавие: Крапец Отговорете с цитат

Ако се вярва на написаното, то това е Идеалното място за почивка - без чалга и простаци! Някой от посещавалите го би ли могъл да отговори на следните въпроси: Как се стига дотам, ако си без кола? Хотелът "Яница" работи ли през септември?
Върнете се в началото
Sony Cyber-shot
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 8:48 am    Заглавие: Krapec 2006 Отговорете с цитат

Nqma kakvo da govorim Krapec e raisko kutche nqma spor!!!
Vsqko boje lqto sum tam za minimum mesec Smile i sus vsqko lqto krapec ima vse pove4e fenove .......no napravo 4estno kazano mu lipsva reklama!!!!!
Snimkite na site-a opredeleno trqbva da se obnovqt za6toto ot tqh ne se dobiva po4ti nikakva predstava za krapets i kvo predlaga toi!!! no dobre e 4e vse pak ima ne6to ne e bez hi4!!!!
vidqh 4e nqkaf Rayo se e opitval da snima ne6to...no samo se e opital tai kato gledam , ot negovite snimki moje da se razbere samo 4e tabelite v raiona imat nujda ot boqdisvane i 4e kumpinga trqbva da se remontira !!!

imam okolo 250 snimki s perfektno ka4estvo ot krapets 2005 .......ako shefa na site-a ima interes da gi ka4i ,moje da drasne nqkoi red da se razberem!!! Snimkite si struvat opredeleno.
Ako ima fenove na windsurf ,bodyboarding ili kai surf krapets e mqstoto ot 4 godini praktikuvam bodyboard ima potencial vuv valnite osobeno avgust 2-4 metra

Rayo da znae6 4e imam edna rajdqsala tabela STOP vuv dvora na krapets ,ako si zainteresuvan ela da q snima6 nqma da sajelqvash
Върнете се в началото
гост
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юни 21, 2006 10:01 am    Заглавие: За селото и плажа Отговорете с цитат

Здравейте!
От миналата година се навивам да ида в Крапец, но все ме хваща шубе Laughing
От тази година съм горд собственик на каравана и много искам да отида в Крапец.
Моля ви да ми дадете информация за възможностите за къмпингуване!?
Върнете се в началото
old rider

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 27, 2006 2:13 pm    Заглавие: За селото Отговорете с цитат

Дойде време да отговоря сам на себе си!!!! Laughing Laughing
Дълго рових и питах и намерих телефони на къмпинг "Космос" до Дуранкулак.
Аз самия сигурно ще отида там към 10-15.07.2006 и още нямам преки впечатления.
Та, телефоните са 0888 331368,0888 678780..
Дано да съм ви полезен, пък и пия доста бира Very Happy
лисани
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 7:31 am    Заглавие: Крапец Отговорете с цитат

Време е всички да се ориентират в правилната посока - северното черноморие. Прикамвам всички да дойдат в село Крапец и да се насладят на невороятната природа и спокойствие. Място изпълнено с истински заряд и много романтика. Само тези, които веднъж са били на това райско кътче /както го наричам аз/ винаги ще искат да се върнат отново и отново. Обичам аз пенливите морски вълни, обичам в огън от страст да горя и на емоциите в Крапец да се насладя.
Върнете се в началото
анонимен
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юли 20, 2006 10:41 am    Заглавие: Как може да се стигне до Вама Веке? Отговорете с цитат

Здравейте!

Може ли някой да ми каже дали има някакъв транспорт от Варна или от някое друго място до Вама Веке, или единственият начин да се стигне до там е с кола?
Върнете се в началото
CITRON
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юли 30, 2006 1:40 pm    Заглавие: Re: Как може да се стигне до Вама Веке? Отговорете с цитат

анонимен написа:
Здравейте!

Може ли някой да ми каже дали има някакъв транспорт от Варна или от някое друго място до Вама Веке, или единственият начин да се стигне до там е с кола?

Варна- Каварна
или Автобус - София-Каварна от Каварна автобус само три пъти на ден много рано ситрин към 6 часа и на обяд към 12,00 и вечерта към 17,00часа. ТАКА КАЗВАТ ХОРАТА. АЗ ЗА 11 ДЕНА АВТОБУС НЕ ВИДЯХ!
Върнете се в началото
Гост
Гост

МнениеПуснато на: Чет Авг 10, 2006 6:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вярно ли е, че бунгалата, които бяха до плажа /около 1.5км/ северно от Крапец са разрушени? Там бях 2 години на почивка: 1989 и 1990 и беше много яко. Имаше много станции, аз бях в тази на завод "Найден Киров" - Русе, имаше и 2 или 3 дискотеки, ресторант. Едната дискотека се казваше Диана, другата беше на самия плаж. Редовно ходех до селото да си купувам прясна акула, за първи път там съм ял от този деликатес.
Върнете се в началото
Didi_Board

МнениеПуснато на: Вто Май 29, 2007 5:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

йедини и пийни Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Крапец - за селото и плажа Часовете са според зоната GMT
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

krapets.com © 2009
Translation by: Boby Dimitrov