Message Weather Map FAQ  
  Bulgarian language   About The Village  Accommodation  Estates For Sale   Photos  Birds
 

"JANĀ" CRAPETS

Comoditati: – Vila este situata pe strada principala a satului Crapets la 100ė. de la malul marii. In apropiere se afla magazine alimentare, un snack bar, un restaurant si posta.

Atractii: – mare, lacuri, natura frumoasa – liniste departe de centrele industriale. Regiunea este potrivita pentru relaxare, turism, plimbari, inot, sporturi marine, biciclism langa mare, vizitare a obiectivelor istorice si naturale remarcabile.

Vila "Jana" åste cu doua etaje. Cel de al- doilea este cu acces separat pe o scara exterioara. Fiecare etaj are terasa spatioasa cu vedere spre strada principala. La dispozitia musafirilor sunt televiziune digitala, precum si piscina pentru copii, loc pentru fitness cu bar de vara, piscina mare exterioara, sauna, scaun pentru masaje, biliard, tenis de masa, executate conform ultimilor conditii ale tehnologiei cîntemporane. Sunt oferite, de asemenea, internet, darts, biciclete pentru inchiriat, jeep safari si plimbare cu iaht mic. Vila "Jana" ofera bine executata si organizata pe zone planificare verticala- cateva unghere pentru mancare in exterior, barbeque, odihna activa – sport usor, paraclis, precum si un ungher folcloric pentru mancare si odihna pentru circa 20 de persoane- loc potrivit pentru petrecerea sarbatorilor Dvs. personale si de familie.

La dispozitia Dvs. este si un VIP-āpartament cu intrare separata, compus dintr- o bucatarie- camera de zi, dormitor, baie si toaleta, Jacuzzi, internet, televiziune digitala. Rezervarea prealabila va ofera posobilitatea de a alege etajul si camera. Pretul apartamentului VIP este separat de pretul intregii vile.

Etajul I

  • 3 ņamere cu cate un pat dublu si un pat single
  • Box de bucatarie
  • Baie si toaleta pentru fiecare camera

Etajul II

  • 2 camere duble
  • Camera de zi cu posibilitate de a fi folosita ca o camera dubla
  • Baie si toaleta comuna

 

Proprietarii vilei au grija de curatarea casei si schimbarea lengeriei de pat o data pe saptamana. Vila este deshisa pe parcursul intregului an.

Camera dubla 40 50 40
Inchiriere a etajului II 100 120 100
Inchiriere a etajului I 150 180 150
Inchiriere a intregii vile 210 260 210
All prices are in Bulgarian Leva per one person.

Pentru informatie si rezervari ne puteti contacta la telefon +359 886 771 979 and +359 899 066 166 , precum si prin e-mail villajana1@yahoo.com .

Rooms Jana - accommodation
Bistro & Tavern


Copyright ©  Krapetz.com 2005 -2014  All Rights reserved.
For additional information mail us at  info@krapets.com